Välj en sida

Polering i Eskilstuna och Katrineholm

Hjälp med polering i Eskilstuna och Katrineholm

NNN Polering & Lackskydd är bilfirman, som du alltid kan lita på, när det kommer till hjälp med polering i Eskilstuna eller Katrineholm. Våra medarbetare kan polera alla typer av bilar. Vi ger dig en elegant, snygg och enastående bil till ett mycket bra pris. Med hjälp av oss kan du stolt åka runt i din bil, som med sin lack verkligen glänser.

Tjänsteutbud

Här på vår bilfirma, NNN Polering & Lackskydd, så kan man få hjälp med det mesta som gäller bilar. Vi polerar, lackar och skyddar din bil mot väder och vind. Vi har utmärkt rostskyddsservice för dig som är extra varsam om din bil.

Priser

  • polering & Lackskydd från 1200 kr
  • rostskydd för endast 2500 kr

Vi berättar gärna mera om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig och din bil. Vi har hjälpt många kunder att få snygga, eleganta och tjusiga bilar. Vi vill kunna vara den bilfirma som du vänder dig till allra först, då du vill ha hjälp med polering eller billackering i Eskilstuna eller Västerås.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att med vår hjälp erhålla en snyggt polerad bil, så kan du höra av dig till oss. Vi kan berätta mera om dina möjligheter att erhålla hjälp av oss. Vi anpassar alltid vårt arbete efter kundens behov, förutsättningar och önskemål. Vi vill alltid att kunden skall kunna känna sig så delaktig som möjligt, när vi hjälper honom eller henne med polering.

Kostnadsfri offert

Här hos oss på NNN Polering & Lackskydd erbjuder vi alla kunder en helt kostnadsfri offert. Detta ger möjlighet att i lugn och ro besluta om man vill anlita oss eller ej. Om du vill veta mera om hur detta går till, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med din bil. Vi arbetar i Eskilstuna och Katrineholm med omnejd.